Αγγλία

Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 θα συνεχίσει να φοράει ο Γουέιν Ρούνεϊ, αφού το BBC αποκαλύπτει τη συμφωνία των δύο πλευρών!

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας ήρθε ο Γουέιν Ρούνεϊ, με τις βδομαδιαίες αποδοχές του - όπως αποκαλύπτει το βρετανικό δίκτυο BBC - να ξεπερνούν τις 360.000 ευρώ.

Έτσι ο διεθνής φορ των «κόκκινων διαβόλων» θα παραμείνει παίκτης της ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αν και το προηγούμενο έληγε του χρόνου και τα χρήματα ήταν σαφώς λιγότερα.

Ο Βρετανός άσος αποκτήθηκε από την Έβερτον τον Αύγουστο του 2004 και απέχει μόλις 42 γκολ για να ξεπεράσει το αντίστοιχο ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος είχε σκοράρει 249 φορές.

Ο πρώην άσος των «ζαχαρωτών» έχει αγωνιστεί σε 430 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει 208 γκολ για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions Leaguel.

Ο σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τη συμφωνία με τον παίκτη για τον οποίο η επόμενη σεζόν – εφόσον η Γιουνάιτεντ δεν κατακτήσει το Champions League – θα είναι η πρώτη μετά από δέκα χρόνια που δεν θα έχει παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τη φετινή σεζόν ο Ρούνεϊ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για έναν μήνα, έχει παίξει σε 28 αγώνες και έχει σκοράρει 11 φορές.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x