Stoiximan Super League

«Να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική»

Υπέρ του αιτήματος της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας τάχθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Παναθηναϊκός τάχθηκε υπέρ της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής (αίτημα που έκανε ο ΟΦΗ προς την Σούπερ Λίγκα) με ανακοίνωση που εξέδωσε. Κι αυτό, διότι στην ΠΑΕ θεωρούν ορθό να τελεσιδικήσει η απόφαση που εκκρεμεί για την ΑΕΚ μιας και υπάρχουν πολλά παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της τελικής κατάταξης.

Επι παραδείγματι, εάν η ΑΕΚ δεν τιμωρηθεί με -3 για όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό, το παιχνίδι Ξάνθη-Άρης δεν θα είναι αδιάφορο. Κι αυτό, παίζει τον ρόλο του για τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς θα κυνηγήσουν τους βαθμούς για να σωθούν και αν η Ξάνθη δεν κερδίσει, οι "πράσινοι" με νίκη επί της Βέροιας στο ΟΑΚΑ μπορεί να βγουν 6οι. Και σε περίπτωση που κάποιος εκ των πρώτων πέντε της βαθμολογίας δεν πάρει άδεια, ο ευρωπαϊκός... κλήρος θα πέσει στο "τριφύλλι". Βέβαια, η Σούπερ Λίγκ, όπως λέει το ρεπορτάζ δεν προτίθεται να αναβάλλει την αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Με αφορμή σχετικό αίτημα που έχει υποβληθεί προς τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για αναβολή της προσεχούς, τελευταίας αγωνιστικής μέχρι να τελεσιδικήσει η πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ως προς τη βαθμολογία των ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τάσσεται υπέρ του αιτήματος της αναβολής προκειμένου η τελευταία αγωνιστική να διεξαχθεί χωρίς την παραμικρή εκκρεμότητα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες σκιές για την αξιοπιστία του πρωταθλήματός μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x