Δελτία Τύπου

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Κοσμηματοπωλεία ΠΑΤSEAS

Επισκεφθείτε από κοντά τα 5 πολυτελή καταστήματά της εταιρείας για να γνωρίσετε την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και να λάβετε έκπτωση 20% για αγορά ρολόγιου και 25% για αγορά κοσμήματος

Tα κοσμηματοπωλεία ΠΑΤSEAS, αποτελούν συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και αισθητικής με ιστορία 30 ετών στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας.

Δίνοντας προτεραιότητα στην ακρίβεια και την αξιοπιστία, σας ταξιδεύουν στο χώρο των σπουδαιοτέρων εταιρειών ωρολογοποιίας,όπως ROLEX,CARTIER,VACHERON CONSTANTIN, PATEK PHILIPPE,I.W.C,PIAGET,GIRARD-PERREGAUX,ROGER DUBUIS, HUBLOT, ZENITH,CORUM, CHRONOSWISS,PAUL PICOT, BAUME & MERCIER,VENUS κ.α.

Παράλληλα, με σεβασμό στη διαχρονικότητα του στυλ, αλλά και στις τάσεις που επιβάλλει η μόδα της εποχής, αναλαμβάνει να σας προσφέρει μια ξεχωριστή περιήγηση στο χώρο του κοσμήματος, μέσα από πολύτιμες δημιουργίες που θα συνοδεύουν κάθε ξεχωριστή σας εμφάνιση.

Επισκεφθείτε από κοντά τα 5 πολυτελή καταστήματά της εταιρείας (ΨΥΧΙΚΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ) για να γνωρίσετε την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και να λάβετε έκπτωση 20% για αγορά ρολόγιου και 25% για αγορά κοσμήματος.

ΠΑΤSEAS
ΨΥΧΙΚΟ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΥΚΟΝΟΣ
ΤΗΛ 210-6717857
www.patseas.gr

- See more at: http://www.paomprosta.gr/el/content/patseas#sthash.8HT3yw7w.dpuf

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x