Στίβος

Παραμένει Ελλάδα ο Παπαμιχαήλ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς προπόνησης με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάσταση μέσα στο μήνα, ενόψει της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είχε προγραμματίσει να συμμετάσχει στον διεθνή αγώνα βάδην της Όστια το ερχόμενο Σάββατο, όμως τελικά ενημερώθηκε πως η διοργάνωση ακυρώθηκε, λόγω του κορωνοϊού.

«Από το καλοκαίρι δε σταμάτησα την προπόνησή μου και η προετοιμασία μου ήταν προγραμματισμένη, ώστε να είμαι έτοιμος στους αγώνες του Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δυστυχώς, πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή, ωστόσο εμείς συνεχίζουμε και γυμναζόμαστε κανονικά με την ελπίδα πως από τη νέα χρονιά θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιους αγώνες.

Ο αγώνας της Ιταλίας μεταφέρθηκε για τις 23 Ιανουαρίου. Αν τα υγειονομικά δεδομένα το επιτρέψουν, τότε θα συμμετάσχω εκεί», τόνισε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής που βρίσκεται στην 44η θέση του Ολυμπιακού ranking, οπότε και μέσα στην πρόκριση για το Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Με βάση την κατάταξη είμαι εντός. Απλά, λες κάνω προπόνηση, πάω καλά, θέλω να κάνω και τον αγώνα, να πιστοποιήσω την επίδοση και μαζί την καλή μου κατάσταση. Θα ήθελα να πάω στους Ολυμπιακούς, έχοντας και το όριο», είπε ο Παπαμιχαήλ και συμπλήρωσε πως:
«Στο πρόγραμμά μου ήταν να κάνω τον Δεκέμβρη ένα καλό 50άρι και την άνοιξη έναν με δύο δυνατούς αγώνες στα 20χλμ. βάδην, απλώς για να βελτιώσω και την ταχύτητά μου. Όμως, όπως πάνε τα πράγματα, φαίνεται πως δεν θα έχω τέτοια επιλογή. Η πρόθεση, έτσι κι αλλιώς, ήταν να κάνω μόνο 50άρι στο Τόκιο».

Ο Παπαμιχαήλ για την ώρα θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Καρδίτσα. «Δεν μπορώ να προγραμματίσω κάτι για προετοιμασία. Θέλω να δω τι θα γίνει με τους αγώνες και θα το εξετάσω για αργότερα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x