WRC

Συνεχίζει στην κορυφή

Κοντά στην ένατη νίκη του τη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος οδηγός οδηγεί την κούρσα στο ράλι της Ουαλίας. Το ένα-δύο κάνει η Volkswagen με τον Λάτβαλα να είναι δεύτερος.

Με τον Σεμπαστιάν Οζιέ να διατηρεί την πρωτοπορία του στην κορυφή της γενικής κατάταξης συνεχίζεται η τρίτη ημέρα του ράλι στις ειδικές της Ουαλίας, με τον πρωταθλητή να έχει 25 δεύτερα διαφορά από τον ομόσταβλό του, Γιάρι- Μάτι Λάτβαλα.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Τιερί Νουβίλ με M-Sport Ford.

Την παράσταση στην έναρξη των διαδρομών της τρίτης ημέρας έκλεψε ο Αντρέας Μίκελσεν, ο οποίος κέρδισε τις πρώτες δύο ειδικές, ανεβαίνοντας από την έκτη θέση στην τέταρτη.

Ο οδηγός της Volkswagen ωστόσο θα δώσει μάχη για να διατηρήσει τη θέση του, αφού πίσω του με διαφορά 10 δεύτερα βρίσκεται ο Μαντς Όστμπεργκ.

Δύο θέσεις ανέβηκε και ο Ντάνι Σόρντο, ο οποίος από ένατος μετά την ολοκλήρωση της 13η ειδικής βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Ατύχημα είχε ξανά ο Ρόμπερτο Κούμπιτσα, ο οποίος ξεκίνησε από την 32η θέση μετά την έξοδο του την Παρασκευή, μόλις στη δεύτερη ειδική της ημέρας.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά από 13 ειδικές διαδρομές:

1. Σεμπαστιάν Οζιέ VW 2:18:10.6
2. Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα VW +25.0
3. Τιερί Νουβίλ M-Sport Ford +1:12.6
4. Αντρέας Μίκελσεν VW +1:37.8
5. Μαντς Όστμπεργκ M-Sport Ford +1:48.0
6. Μάρτιν Πρόκοπ Czech Ford +6:22.4
7. Ντάνι Σόρντο Citroen +7:35.6
8. Έλφιν Έβανς M-Sport Ford +8:25.8
9. Γιάρι Κετομά, Autotek Ford, +9:27.3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x