Το γυναικείο πόλο παρέμεινε στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν σχετικά άνετα τη Βουλιαγμένη 11-9 στον Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και με 2-0 νίκες, μετά από αυτήν της Κυριακής στο «Πέτρος Καπαγέροφ», κατέκτησαν τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος και 11ο συνολικά, ισοφαρίζοντας τις αντιπάλους τους.Οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη έφτασαν στο +4 και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω στη συνέχεια.

Η Βουλιαγμένη μπήκε στο ματς αμυντικά και, έτσι, προηγήθηκε 3-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός πήρε μπρος και με 5-0 σερί έφτασε στο 3-7 και το δεύτερο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 4-7.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μείωσε σε 7-9 με δύο γκολ της Ξενάκη στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Η Ελευθεριάδου έκανε το 7-10, όμως η Γιαννοπούλου μείωσε σε 9-10 στο 32’. Η Μαργαρίτα Πλευρίτου έκανε το 9-11 και στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι.


Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 4-2

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Ρακιντζή 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Καϊάφα, Μουστακαρία, Λαβί

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σιούτη, Κρίστμας 1, Σταματοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube