Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένας Φορτούνης που έκανε ό,τι ήθελε και μία νίκη που δεν αποτιμάται μόνο με βαθμούς

Υπάρχουν βραδιές που μια νίκη μετράει πολύ περισσότερο από τους βαθμούς που δίνει.

Ο Ντέιβιντ Μόιες θα ακούει Πειραιάς και Ολυμπιακός και θα αλλάζει δρόμο! Εκεί, στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης είχε γνωρίσει μία οδυνηρή ήττα με 2-0, άσχετο εάν μετέπειτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε το χαρτί το 2014, με χατ τρικ του Φαν Πέρσι. Ωστόσο, για τον ίδιο ήταν η σταγόνα που είχε ξεχειλίσει το ποτήρι. Λίγο μετά ήρθε το τέλος της σύντομης παραμονής του στο Ολντ Τράφορντ. Τώρα πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό γνωρίζει την πρώτη ήττα μετά από 17 ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ σε μια νύχτα που οι φίλοι του Ολυμπιακού θα θυμούνται για καιρό!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Υπάρχουν βραδιές που μια νίκη μετράει πολύ περισσότερο από τους βαθμούς που δίνει.
Μία τέτοια είναι για τον Ολυμπιακό, η επικράτηση επί της κατόχου του Conference League, Γουέστ Χαμ, και ήρθε πολύ πειστικά. Το τελικό 2-1 δεν δίνει πλήρη εικόνα του πόσο πιο εύκολα πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη και ναι, μπορεί στο τέλος να υπήρχαν πολλά… φαγωμένα νύχια, όσο ο διαιτητης δεν σφύριζε το φινάλε!

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε ένα απίστευτα ώριμο ματς. Πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ και γενικά καθοδήγησε την ομάδα του με μαεστρία. Ακόμα και όταν το ματς μπήκε στις καθυστερήσεις. Εκεί, με τις δυνάμεις του να τον έχουν πλέον εγκαταλείψει, παραλίγο να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, με μία πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, αναγκάζοντάς τους φίλους της Γουέστ Χαμ στην εξέδρα να… κλείσουν τα μάτια. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x