Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λιντς του Μπιέλσα ήρθε για να μείνει παίζοντας με τον δικό της τρόπο!

Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά ολοκλήρωσε η Λιντς, με το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα να κατορθώνει με χαρακτηριστική ευκολία να παραμείνει στην κατηγορία.

Μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά ολοκλήρωσε η Λιντς, με το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα να κατορθώνει με χαρακτηριστική ευκολία να παραμείνει στην κατηγορία. Παίζοντας με το δικό της μοναδικό στυλ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πρόκειται για μία ομάδα που κέρδισε την άνοδό της την προηγούμενη σεζόν, μαζί με τις Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ. Βασικός της στόχος, όπως ήταν φυσιολογικό, αποτελούσε η παραμονή στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά, ο Μαρσέλο Μπιέλσα πήγε την συζήτηση από την αρχή ένα βήμα παρακάτω. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν και να συνεχίσουν την πορεία τους στην Premier League, βασιζόμενοι στον δικό τους τρόπο παιχνιδιού. Απολαμβάνοντας το παιχνίδι.

Ένα επιθετικό ποδόσφαιρο, που δεν θα κατάφερναν πολλοί να υιοθετήσουν, με στόχο το θέαμα και την επίτευξη αποτελεσματικότητας. Με πρεσινγκ ψηλά και με ατελείωτα αποθέματα φυσικής κατάστασης.

Σε βάθος χρόνου, το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, αποδείχθηκε άκρως αποτελεσματικό. Η Λιντς αποφάσισε πως δεν είναι στην φιλοσοφία της να συμβιβάζεται με την ισοπαλία, αντιμετώπισε με τον ίδιο τρόπο κάθε ματς που έδωσε, και εν τέλει οι ποδοσφαιριστές της έκαναν πράξη αυτό που τους ζήτησε ο δασκαλος προπονητής τους.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x