Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτό το πραξικόπημα στην Premier League θα είναι καταστροφή αν περάσει!

Αν κάποιος το αποκαλέσει πραξικόπημα ή επανάσταση, θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλλαγή από την εποχή της δημιουργίας της σύγχρονης μορφής του πρωταθλήματος.

Είτε κάποιος το αποκαλέσει πραξικόπημα είτε επανάσταση, το βέβαιο είναι πως αν αυτό το Project που πίσω από τις κουρτίνες σχεδιάζουν, εδώ και μία τριετία με επικεφαλής την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ, οι μεγάλοι στην Αγγλία περάσει, θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλλαγή από την εποχή της δημιουργίας της σύγχρονης μορφής του πρωταθλήματος.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Εννοείται πως με ξένους ιδιοκτήτες δεν θα αργούσε η στιγμή που οι ομάδες οι οποίες ελέγχουν τον πλούτο και καταλαμβάνουν τη δύναμη στο αγγλικό ποδόσφαιρο θα επέλεγαν τον τρόπο που θα κάνουν το πραξικόπημα και κυρίως τον χρόνο!

Φρόντισαν στο ενδιάμεσο, επίσης, να μην τους ενοχλήσει κανείς και ήδη ήταν φανερό πως εκείνοι αποφάσιζαν ποιος θα μπει σφήνα ή όχι στον ανταγωνισμό τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η εξαγορά της Νιούκαστλ, από τους Άραβες δεν προχώρησε επειδή ενοχλούσε το νέο κατεστημένο! Οι φωνές του Μάικ Άσλεϊ πως αλλοιώνεται κάθε υγιής συνθήκη ανταγωνισμού έπεσε στο κενό το καλοκαίρι!

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x