Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Αρτέτα ψάχνει τον ρουφιάνο στα αποδυτήρια αλλά είναι ουτοπικό στον 21ο αιώνα!

Αυτό που θα σας εξιστορήσω το έχω ξαναγράψει, αλλά είναι μόνιμα επίκαιρο.

Ακούγοντας τον Μικέλ Αρτέτα να δηλώνει πως το θέμα της διαμάχης Λουίς και Θεμπάγιος τακτοποιήθηκε αλλά είναι πολύ ενοχλημένος και θα ψάξει να βρει ποιος από την ομάδα το διέρρευσε στον Τύπο, απλά χαμογέλασα! Γιατί κάποια πράγματα διαχρονικά δεν αλλάζουν και δεν θα αλλάξουν ποτέ μέσα στα αποδυτήρια οποιασδήποτε ομάδας, σε οποιαδήποτε χώρα, σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτό που θα σας εξιστορήσω το έχω ξαναγράψει, αλλά είναι μόνιμα επίκαιρο. Πάνε σχεδόν 25 χρόνια από μια βραδιά με πολλή κουβέντα με τον Άρι Χάαν. Ο Ολλανδός (τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ) ήταν απολαυστικός συζητητής, με εξαιρετικές απόψεις και όχι μόνο για την μπάλα.

Άνθρωπος οξυδερκής, που ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε τόσους διεθνείς τίτλους όσο ελάχιστοι και με τον Άγιαξ, στον οποίον ο Στέφαν Κόβατς τον εκθείαζε ως «τον πληρέστερο ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνεργάστηκε».

Ο Χάαν πήρε τίτλους και με την Άντερλεχτ και την Σταντάρ Λιέγης αλλά κυρίως ήταν χρήσιμος με την προσαρμοστικότητά του την εθνική Ολλανδίας. Εκεί ο Ρίνους Μίχελς είχε υπογραμμίσει την ανάγκη «οι παίκτες να σκέφτονται συνεχώς μέσα στο γήπεδο, όπως ο Κρόιφ και ο Χάαν».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x