Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Φερνάντες άλλαξε επίπεδο την Μαν. Γιουνάιτεντ που μπορεί να ονειρεύεται τον 1ο τίτλο μετά το 2013!

Ο Φερνάντες είναι ακριβώς αυτό: Ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα που μπορεί και προσφέρει στην ομάδα του αυτή την αίσθηση πως υπάρχει λύση στα δύσκολα!

Με τους τέσσερις πόντους που πέταξε στα σκουπίδια η Λίβερπουλ απέναντι στην Γουέστ Μπρόμ και την Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως είναι μέσα στη μάχη του τίτλου με πολύ μεγάλες πιθανότητες με το παιχνίδι της 17ης Ιανουαρίου στο Άνφιλντ ήδη να αποτελεί για πολλούς το μεγαλύτερο ματς της σεζόν έως τώρα.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Γιουνάιτεντ που δεν έχει κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ και έπειτα, το 2013, έχει για πρώτη φορά πορεία τίτλου σε αυτά τα οκτώ χρόνια.

Αλλά η ομάδα του Σόλσκιερ, ο οποίος συμπλήρωσε δυο ολόκληρα χρόνια στον πάγκο έχει ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσει την Λίβερπουλ και όλους τους άλλους;

Η προσωπική μου άποψη είναι πως μπορεί!

Σε μία περίεργη σεζόν, που θα συνεχιστεί απ' ότι φαίνεται έως το τέλος χωρίς την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα η αλήθεια είναι πως ανά πάσα στιγμή ελλοχεύει ο κίνδυνος της γκέλας.

Η θητεία του Νορβηγού ως προπονητής της Γιουνάιτεντ φάνηκε να πηγαίνει στο πουθενά τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η απόφαση για απόκτηση ενός παίκτη άλλαξε τα πάντα!

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποδείχθηκε καθοριστικός για την τύχη του συλλόγου και του ίδιου του Σόλσκιερ αφού κακά τα ψέματα αν δεν είχε προσαρμοστεί τόσο γρήγορα ο Πορτογάλος στις απαιτήσεις της φανέλας της Γιουνάιτεντ, είναι πάρα πολύ πιθανό και ο προπονητής του να είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν!

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x