Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Σόλσκιερ νιώθει πίεση, αλλά αυτό σημαίνει να είσαι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πριν από λιγότερο από 90 ημέρες ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας την απόλυτη στήριξη τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου.

Πλέον, βλέπει τους «κόκκινους διαβόλους» να διανύουν μία παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, αισθανόμενος και ο ίδιος πως η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει. Η κατάκτηση ενός τίτλου έχει γίνει επιτακτική, και η αντιστροφή του κλίματος οφείλει να είναι άμεση, αρχής γενομένης από τα ματς απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Έβερτον.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Την πιο δύσκολη περίοδο της προπονητικής του καριέρας διανύει αναμφίβολα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αντιλαμβάνεται πλέον πως η περίοδος προσαρμογής και… χάριτος που διένυσε, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Νορβηγός έπεισε την διοίκηση της ομάδας πως μπορεί να την οδηγήσει σε σημαντική αγωνιστική βελτίωση, παρέμεινε αήττητος σε ολόκληρη την περσινή σεζόν μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» και «έγραψε» ιστορία με τις 10 ανατροπές που πραγματοποίησε, μιας και αποτελούν ρεκόρ στην Premier League.

Ο Σόλσκιερ κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ήταν γεγονός. Κάπου εκεί, η συζήτηση για την ικανότητά του άρχισε να παίρνει σοβαρότερη υπόσταση. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x