Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς; Δοκιμάστε να το πείτε αυτό στους φίλους της Λίβερπουλ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο στο Ολντ Τράφορντ στην εποχή της Premier League. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο στο Ολντ Τράφορντ στην εποχή της Premier League. Για πρώτη φορά η Λίβερπουλ προηγήθηκε με τέτοιο σκορ σε πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας επί της αιώνιας αντιπάλου της. Ο Σαλάχ έγινε ο πρώτος που σκοράρει χατ-τρικ εναντίον της Γιουνάιτεντ από το 1936 εκτός έδρας για τη Λίβερπουλ... Μπορεί όλοι οι αγώνες να δίνουν τρεις βαθμούς αλλά αυτό δεν ήταν ένα απλό τρίποντο αλλά κάτι παραπάνω!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που σε εννέα σερί εκτός έδρας ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης πετυχαίνει τουλάχιστον τρία γκολ.

Ωστόσο γενικά το να πηγαίνει στο Ολντ Τράφορντ παραδοσιακά δεν ήταν ποτέ εύκολο. Σκεφτείτε μόνο το εξής απλό, ο Κλοπ έγινε ο πρώτος προπονητής που καταφέρνει να κερδίσει συνεχόμενα παιχνίδια σε αυτήν την έδρα έπειτα από 20 χρόνια και τον Ζεράρ Ουγιέ!

Πιο πριν το είχε πετύχει μόνο ο Μπιλ Σάνκλι! Ούτε ο Πέισλι, ούτε ο Νταλγκλίς το είχαν καταφέρει με ομάδες που κατακτούσαν το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο!

Η Λίβερπουλ το πέτυχε τώρα, με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο της και μάλιστα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια έχοντας πετύχει εννέα τέρματα αν υπολογίσει κάποιος και την επικράτησή της τον Μάιο, με 2-4 στο ματς που ουσιαστικά εξασφάλισε την είσοδό της στην τετράδα. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x