Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Όσο είναι σημαντικό να σκοράρει ο Ράσφορντ, είναι και το πως αλλάζει την κοινωνία!

Δεν υπάρχει λοιπόν ωραιότερο πράγμα από το να αποδεικνύει στο ποδόσφαιρο, σκοραροντας, πως δεν ξεχνά τη δουλειά του, οπως έκανε στο Παρίσι.

Για μία ακόμη φορά ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να συζητούν όλοι το όνομά του αυτή τη φορά σκοράροντας ένα πολύ όμορφο γκολ και δίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια σημαντική νίκη στο Παρίσι. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει, πόσο πιο σημαντική είναι η συνεισφορά του στην κοινωνία σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία όπως αυτή που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μείνε στο ποδόσφαιρο, είπαν οι δεκάδες «ειδήμονες» των social media στον Ράσφορντ. Μετά την κακή εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Δανία, φορώντας το εθνόσημο και γενικώς μετά από ένα σχετικά ήρεμο ξεκίνημα στη νέα σεζόν όσον αφορά την αγωνιστική του παρουσία.

Δεν θα μας απασχολούσε όμως αν απλώς κάποιοι διάφοροι τύποι στο internet, του έγραφαν αυτά τα πράγματα. Οι περισσότεροι απλά βγάζουν χολή! Ανησυχητικό και ακόμη χειρότερο ήταν πως ακόμα και πολιτικοί μέσα στο καλοκαίρι μπήκαν σε αυτή την διαδικασία!

Δεν υπάρχει λοιπόν ωραιότερο πράγμα από το να αποδεικνύει στο ποδόσφαιρο, σκοραροντας, πως δεν ξεχνά τη δουλειά του, οπως έκανε στο Παρίσι.

Ο Ράσφορντ ομως εμμένει επίσης στις αξίες του.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x