Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Προβλέψιμη διοργάνωση το Champions League; Με 12 διαφορετικούς φιναλίστ, οι αριθμοί λένε άλλα!

Από την τελευταία φορά που η Ίντερ ήταν στον τελικό του UEFA Champions League πέρασαν 13 χρόνια! Παραμένει η τελευταία φορά που μία ιταλική ομάδα κατέκτησε τρόπαιο.

Από εκείνη τη βραδιά στη Μαδρίτη και την επικράτηση επί της Μπάγερν με τα δυο γκολ του Μιλίτο κύλησε παρά πολύ νερό στο αυλάκι! Και παρότι πολλοί λένε πως η διοργάνωση έγινε προβλέψιμη οι αριθμοί διαφωνούν κάθετα!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Υπάρχει ξεκάθαρα η εικόνα η Ρεάλ είναι μια… μόνιμη νικήτρια αυτά τα 10 τελευταία χρόνια ωστόσο από το 2010 που εμφανίστηκε τελευταία φορά η Ίντερ εχουν παίξει συνολικά 12 διαφορετικές ομάδες στον τελικό! Η μεγαλύτερη πανσπερμία που υπήρξε ποτέ στη διοργάνωση μετά από την πρώτη 15ετια του θεσμού από το 1955-56 έως το 1970-71 όπου εμφανίστηκαν συνολικά 15 διαφορετικοί φιναλίστ! Αλλά φυσικά τότε ήταν η αρχή και έμοιαζε λογικό αλλά στον 21ο αιώνα τα πράγματα σε πολλούς μοιάζουν επαναλαμβανόμενα! Είναι έτσι όμως; Φυσικά και όχι γιατί απλούστατα είναι σημαντικό πως αυτή η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο ξεκίνημα της να μπορούν τουλάχιστον 12 έως 15 ομάδες να φτάσουν μέχρι το τέρμα! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x