Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πώς ο Καβάνι «σπρώχνει» τον Κέιν στο Μάντσεστερ, αλλά στην αγκαλιά του Πεπ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεδομένα θα ήθελε έναν τέτοιου είδους επιθετικό, η Σίτι το ίδιο, η Τσέλσι θα χρειαστεί σέντερ φορ, μετά την πιθανή αποχώρηση των Ζιρού και Έιμπραχαμ το καλοκαίρι.

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Χάρι Κέιν να φεύγει το καλοκαίρι από την Τότεναμ. Όπως όλα δείχνουν, προορισμός του, είναι πιθανό να είναι το Μάντσεστερ, αλλά όχι η Γιουνάιτεντ, όπως υπολογιζόταν...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τέσσερα παιχνίδια έχουν μείνει πριν από την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Μίας ούτως ή άλλως ιδιαίτερης σεζόν, που δεν ευνόησε τις ομάδες αλλά τις κούρασε περισσότερο, παίζοντας αδιάκοπα.

Παρόλα αυτά, το «ταμείο» που έκαναν οι Άγγλοι, μόνο κακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι 3 από τις 6 ομάδες του Big 6, παραβρίσκονται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Λίβερπουλ έμεινε εκτός στόχων αρκετά νωρίς, ενώ οι Άρσεναλ και Τότεναμ, ασχολήθηκαν περισσότερο με την European Super League, παρά με το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Άμεση συνέπεια αυτού, ήταν και οι πρώτες τάσεις φυγής από ορισμένους ποδοσφαιριστές, με τον Χάρι Κέιν να αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων.

Ο Άγγλος έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρόνια, μετρά 32 συμμετοχές στην Premier League με 21 γκολ και 13 ασίστ, και έχει φέρει μόνος του την Τότεναμ στην θέση να διεκδικεί την έξοδό της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παρ' όλα αυτά και στις πρόσφατες δηλώσεις του, είχε δείξει αμφίβολος για το μέλλον του, με όλες τις «μεγάλες», πλην της Άρσεναλ στο Νησί, να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεδομένα θα ήθελε έναν τέτοιου είδους επιθετικό, η Σίτι το ίδιο, η Τσέλσι θα χρειαστεί σέντερ φορ, μετά την πιθανή αποχώρηση των Ζιρού και Έιμπραχαμ το καλοκαίρι, ενώ η επιθυμία της Λίβερπουλ, δύσκολα θα μετουσιωθεί σε κίνηση.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x