Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Σκοπός για το ταλέντο που λέγεται Γκόρντον είναι να κάνει καριέρα σαν τον Άρνολντ και όχι απλά ρεκόρ

Σε ηλικία 16 ετών και 351 ημερών, ο Κέιντ Γκόρντον έγινε ο πέμπτος νεότερος παίκτης της Λίβερπουλ στη νίκη της Τρίτης στο Carabao Cup κόντρα στη Νόριτς.

Ξεκίνησε, έπαιξε 90 λεπτά και μάλιστα είχε μια ευκαιρία να μπει στα βιβλία ρεκόρ ως ο νεότερος σκόρερ του συλλόγου. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μια τεράστια αγκαλιά από τον Γιούργκεν Κλοπ σε κοινή θέα θα είναι η κυρίαρχη ανάμνηση σε μια αξέχαστη βραδιά για τον έφηβο Γκορντον που τον πιστεύουν πολύ στο Kirkby.

Και οι τρεις μικροί που έπαιξαν στο Νόριτς πέρασαν το τεστ τους, ενώ η μοναδική στιγμή της βιασύνης του Μπράντλεϊ - η ανατροπή του Δημήτρη Γιαννούλη - θα μπορούσε να στοιχίσει ένα γκολ αν ευστοχούσε ο Τζόλης στο πέναλτι, που απέκρουσε ο Κουίβιν Κέλεχερ.

Η όλη εικόνα του επίσης ήταν καλή! Όπως και ο νεαρός Βορειοϊρλανδος Μόρτον που μπήκε αντί του Κεϊτά (ο οποιος τραυματίστηκε πάλι αποδεικνύοντας πόσο εύθραυστος είναι) τα πήγε υπέροχα στα χαφ.

Ωστόσο, ήταν ο Γκόρντον που όλοι είχαν επάνω του το βλέμμα τους. Από την άλλη πλευρά, ο 16χρονος, που έκοβε με άνεση με το πιο δυνατό αριστερό του πόδι παίζοντας από τα δεξιά, δεν φαινόταν εκτός τόπου μέσα στο γήπεδο. Στην πραγματικότητα, φαινόταν εντελώς μέσα στο περιβάλλον του. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x