Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μπέιλ: Ένας σούπερ σταρ που αγαπούσε τη χώρα πιο πολύ από την ομάδα αλλά κέρδισε... άπειρους τίτλους

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έριξε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του και το σίγουρο είναι πως με βάση το τι κατέκτησε υπήρξε πολύ πετυχημένος! Σαφέστατα υπάρχουν οι αντιρρήσεις και βέβαια η γκρίνια των Ισπανών.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έριξε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του, και το σίγουρο είναι πως με βάση το τι κατέκτησε υπήρξε πολύ πετυχημένος! Σαφέστατα υπάρχουν οι αντιρρήσεις και βέβαια η γκρίνια των Ισπανών που νοιώθουν προδομένοι γιατί θεωρούν πως έβαζε πάντα την Ουαλία και το γκολφ πιο μπροστά από την Ρεάλ!

Κακά τα ψέματα όμως, δεν πρόσφερε και λίγα και στο κάτω κάτω της γραφής δεν πρέπει να κρίνουμε πως θέλει κάποιος να ζήσει τη ζωή του, ειδικά όταν στο τέλος της ημέρας έχει πετύχει αδιανόητα πολλά!

Έχω έναν φίλο που μου στέλνει πολύ συχνά μηνύματα με τις απόψεις του τις οποίες μετράω σημαντικά αν και τις περισσότερες φορές διαφωνώ μαζί του, τον Άκη Ασημακόπουλο που μου έγραψε σχετικά με τον Μπέιλ τα εξής ακούγοντας την τοποθέτηση μου στον BwinΣΠΟΡ Fm.

«Ήταν εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος σαν τον Γιόχαν Κρόιφ ας πούμε. Αυτό δεν αμφισβητείται καν. Αυτό όμως που άφησε τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα στην καριέρα του ήταν τα συγκλονιστικά γκολ που μπορούσε και πετύχαινε ( αυτά τα λίγα που πέτυχε) και που ξεκάθαρα σου έδιναν την εντύπωση ότι ποτέ δεν έκανε limit up ως παίκτης στην δυναμική του και ακολούθως ότι ενώ δεν πίστευες πως μπορούσε ο συγκεκριμένος παίκτης να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο… αυτός σου αποδείκνυε ότι : Μπορώ!! Πλήρης αιφνιδιασμός των ματιών μας ως προς τις διαφορετικές δυνατότητες που διέθετε».

Διαβάστε ολόλκληρο το άρθρο εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x