Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το πρόβλημα δεν είναι το VAR αλλά οι άνθρωποι και αυτούς πρέπει να βελτιώσουμε, όχι την τεχνολογία!

Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι μας, και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, διότι κοιτάμε το δέντρο, αλλά χάνουμε όλο το δάσος!

Αν πάψει να υπάρχει VAR, θα υπάρχουν περισσότερα πράγματα για να γκρινιάζουμε. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λάθη, αλλά είναι δίκαιο να αναγνωρίσουμε ότι έχει βοηθήσει στη λήψη περισσότερων καλών αποφάσεων από τα λάθη που έχουν γίνει. Είτε αρέσει είτε όχι, το VAR είναι εδώ για να… μείνει, οπότε ας το συνηθίσουμε όλοι μας! Και ας κοιτάξουμε πως θα βελτιωθεί!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μετά τα όσα είπε αρχικά ο Τζέιμι Κάραγκερ στο Skysports. σχετικά με τη χρησιμότητα του VAR και το πώς οι προπονητές πρέπει να συνηθίσουν τις αποφάσεις, τοποθετήθηκε ξανά άλλαξε άποψη μέσα σε λίγα 24ωρα και έγραψε στο Twitter: «Ήθελα το VAR να εξελίξει το παιχνίδι και να έχει πιο σωστές επιλογές. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται προς το παρόν. Λάθη γίνονται, σοβαρά λάθη γίνονται και η επιρροή του θα έπρεπε να περιορίζεται στο goal line technology και στα οφσάιντ». Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x