Γενικά

Τα βρήκαν Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα

Ο Ντούνκα αφαίρεσε το περιβραχιόνιο από τον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του. Πλέον και ο Σίλβα και ο Νεϊμάρ επεσήμαναν ότι πλέον είναι όλα καλά μεταξύ τους.

«Βούιζει» ακόμη ο βραζιλιάνικος Τύπος… Αφορμή την κόντρα που προέκυψε μεταξύ Τιάγκο Σίλβα και Νεϊμάρ με αφορμή την απόφαση του Ντούνκα να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο από τον κεντρικό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν όμως τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ οι δυο παίκτες φρόντισαν σήμερα να ρίξουν τους τόνους και να επισημάνουν ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι οι δύο τους συνομίλησαν και πλέον όλα είναι καλά…

«Έχω τον Νεϊμάρ σαν αδερφό και πρέπει να σταματήσουν τα όσα γράφονται. Του είπα: Είναι λυπηρό γιατί έχουμε μια καλή σχέση οι δύο μας. Έχω τον Νεϊμάρ σαν τον μικρό μου αδερφό, που δεν έχω αποκτήσει. Όταν του μιλάω πάντα καταλήγω λέγοντάς του πόσο τον αγαπώ. Δεν πρόκειται να τελειώσω την σχέση μου μαζί του», τόνισε ο Τιάγκο Σίλβα ο οποίος όμως ήταν αυτός ο οποίος ξεκίνησε την… διαμάχη εκφράζοντας το παράπονό του για την απόφαση του Ντούνκα.

«Έμεινα έκπληκτος από τις δηλώσεις του», ήταν τα πρώτα λόγια του Νεϊμάρ όταν εκείνος ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της προπόνησης της εθνικής Βραζιλίας.

«Του είπα ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε στον Τύπο. Με κάλεσε για να συζητήσουμε. Ποτέ δεν διαταράχθηκε η φιλία μας», τόνισε ο Νεϊμάρ ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι για την ανάληψη της αρχηγίας της Σελεσάο.

«Υπάρχει μια ιεραρχία και πώς αυτή λειτουργεί σε μια ομάδα. Είναι όλα καλά», κατέληξε ο Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x