Stoiximan Super League

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Φράιμπουργκ

Το θέμα με τα τροφεία του νεαρού Γιάννη Μυστακίδη, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, λύθηκε καθώς οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τη «χρυσή τομή» με την Φράιμπουργκ.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε στην προετοιμασία από τον Άγγελο Αναστασιάδη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο 20χρονος επιθετικός χρειάστηκε να περιμένει περίπου 35 μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η αιτία της καθυστέρησης ήταν τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν για τα τροφεία που δικαιούνταν η Φράιμπουργκ. Μετά, λοιπόν, από διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Η Φράιμπουργκ θα πάρει ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο πατέρας του τονίζει πως ο δανεισμός του στον Πιερικό θα είναι ένα χρήσιμο εφόδιο, ούτως ώστε κάποια στιγμή να βοηθήσει τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.

«Θεωρώ ότι είναι καλό βήμα ο ΠΑΟΚ για τον μικρό, είναι πρόκληση. Ο κ. Αναστασιάδης είπε τα καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή η εισήγησή του είναι να πάρει κάποια παιχνίδια στην Β' Εθνική για να επανέλθει την επόμενη σεζόν 100% έτοιμος, ώστε να βοηθήσει την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x