Ειδήσεις

«Τα ίδια με Ελλάδα…»

Εξέλιξη… καρμπόν με αυτή στην πρεμιέρα απέναντι στην Ελλάδα είχε για την Σουηδία το ματς με τη Φινλανδία, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μπραντ Ντιν.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Σουηδία μπήκε πολλά υποσχόμενη σε ένα ματς, αλλά έχασε εύκολα. Αυτό επισήμανε και ο προπονητής της ομάδας, Μπραντ Ντιν, μετά την ήττα από τη Φινλανδία.

«Συγχαρητήρια στη Φινλανδία, μας κέρδισαν δίκαια. Είναι μία από τις ομάδες που μάχονται περισσότερο μέσα στο παρκέ. Ο κόουτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και αξιοποιεί όλους τους παίκτες του. Όπως συνέβη και απέναντι στην Ελλάδα χθες, εμείς πήγαμε καλά στην πρώτη περίοδο, αλλά χάσαμε την επαφή με το σκορ στη δεύτερη περίοδο και δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Και στα δύο ματς που έχουμε δώσει, ξεκινάμε καλά, αλλά στη δεύτερη περίοδο δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρόκειται για μία διαδικασία μάθησης για τους περισσότερους παίκτες μας. Συχνά αυτό είναι επώδυνο, αλλά πρέπει να μάθεις να το αντιμετωπίζεις αυτό και να διδάσκεσαι από τα λάθη σου», ανέφερε ο 60χρονος προπονητής.

Από πλευράς παικτών της Σουηδίας, ο Ντίνο Πίτα είπε: «Η Φινλανδία έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση, είναι σκληρή ομάδα και δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντί τους. Οι αντίπαλοί μας κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες. Εμείς δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο και κάναμε πολλά λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x