Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τα παιδιά στο Super Cup είναι η λύση στο πρόβλημα, αλλά σιγά μην το θέλουν αυτό οι παράγοντες

Από το ελληνικό κράτος δεν περιμένω να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, διότι τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το προφανές, εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια!

Εάν θέλουν πραγματικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο να βρουν λύσεις στα προβλήματα των γηπέδων, δε χρειάζεται να κάνουν οι παράγοντες ανούσιες συναντήσεις δημοσίων σχέσεων και προσωπικής ατζέντας με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό (που αμφιβάλλω αν έχει καταλάβει ειλικρινά τι συμβαίνει) και με τον πρόεδρο της UEFA, αλλά ας κοιτάξουν τις εξέδρες στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης στο Σούπερ Καπ και θα έχουν απαντήσεις! Τα πάμπολλα παιδικά πρόσωπα, μαζί με τους γονείς τους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι είναι η λύση, και όχι οι οργανωμένοι στρατοί! Μόνο που οι ομάδες μας δεν θέλουν αυτούς τους πελάτες γιατί τότε δεν θα μπορούν να δυναμιτίζουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Ελλάδα λοιπόν είχε την ευτυχία να διοργανώσει έναν ευρωπαϊκό τελικό και πάλι έπειτα από το 2007. Και όλα λειτούργησαν στην εντέλεια. Οι φόβοι που υπήρχαν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μήπως το γήπεδο δεν γεμίσει, όπως μου έλεγαν στην Πράγα τον Μάιο πριν τον τελικό του Europa Conference League, διαψεύστηκαν! Δεν είχα καμία αμφιβολία και προσωπικά τους έβαζα στοίχημα πως αποκλείεται να μην έχουμε περίπου 30.000 στο γήπεδο (Claudia και Pierre χάσατε και μου χρωστάτε εκείνο το τραπέζι που λέγαμε), και αυτό γιατί το ελληνικό κοινό διψάει για καλό ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x