Ειδήσεις

Τα ‘κανε... μούσκεμα ο Μπελινέλι

Όσο ήταν «καυτός», οδηγούσε την Ιταλία. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της, όμως, ο Μάρκο Μπελινέλι είχε συνολικά 5/32(!) σουτ και... βοήθησε στο να μην πάει Μουντομπάσκετ η εθνική του.

Με τις απουσίες που είχε, το «αστέρι» της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ ήταν ο Μάρκο Μπελινέλι. Και επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό σε αρκετά παιχνίδια (μεταξύ άλλων και σε αυτό με την Εθνική μας).

Ωστόσο, στα δύο τελευταία ματς των γειτόνων μας, ο άσος των Σπερς δεν ήταν απλά ο κακός εαυτός του, ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Και αυτό «κόστισε», με τους Ιταλούς να μένουν στην όγδοη θέση και να ελπίζουν σε μια wild card για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 με την Ουκρανία, ο Ιταλός είχε μόλις 7 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής. Όσο για τα στατιστικά του; Σε πιάνει η καρδιά σου. 2/19 σουτ εντός παιδιάς, εκ των οποίων 1/11 δίποντα και 1/8 τρίποντα.

Κι αφού με τους διοργανωτές του Ευρωμπάσκετ σε δύο χρόνια, τα ‘κανε... μαντάρα, είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί κόντρα στην Σερβία. Αλλά, κι εκεί... Αγωνίστηκε για 28 λεπτά και έμεινε ξανά χαμηλά με 8 πόντους. 3/13 αυτή την φορά τα συνολικά σουτ του, με 1/7 δίποντα και 2/6 από τα 6,75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x