Κινηματογράφος

Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς: Το εμβληματικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (video)

Πέθανε ξαφνικά στα 65 της η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, η οποία είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, η οποία είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ, το ''A View to a Kill'' (Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρόμπερτς είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν κατέρρευσε, επιστρέφοντας σπίτι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, αλλά δεν συνήλθε ποτέ... Το TMZ αναφέρει πως δεν ήταν άρρωστη πριν τον θάνατό της.



Η Ρόμπερτς γεννήθηκε με το όνομα Βικτόρια Λι Μπλαμ και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες τη δεκαετία του '70 και του '80, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ το 1985, παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Μαξ Ζόριν, τον οποίο ερμήνευσε ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x