Stoiximan Super League

«Τελειώνει» ο Δερμιτζάκης

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, θα έχει ο Παύλος Δερμιτζάκης, για να λύσει, όπως όλα δείχνουν, την συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ΟΦΗ, είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάνθο Πουλινάκη, για την εικόνα της ομάδας και το κλίμα που επικρατεί στον Ηράκλειο.

Μάλιστα, την Τρίτη, αναμένεται στην Κρήτη, ο έμπειρος προπονητής (έμεινε στην Καβάλα να δει την οικογένειά του), προκειμένου να γίνει μια αναλυτική κουβέντα και ενδεχομένως ο έμπειρος προπονητής να αποτελέσει παρελθόν, κάτι το οποίος είναι και το πιθανοτερο.

Έτσι, μετά από τρεις μήνες παρουσίας στην ομάδα του ΟΦΗ, ο «Δέρμι» θα απομακρυνθεί, χωρίς να έχει καταφέρει η ομάδα του να κάνει μια νίκη στην Σούπερ Λίγκα, παρά το γεγονός πως είχε μια εξαιρετική ομάδα και πολλές φορές έφτασε κοντά σε αυτήν.

Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη γνωστά τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του με τους Τσιώλη, Νιόπλια και Αναστόπουλο να είναι πρώτοι στην σχετική λίστα.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x