Stoiximan Super League

Τελείωσε η διορία

Την τελική απάντηση του Σωκράτη Φυτανίδη περιμένει άμεσα ο Παναθηναϊκός. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει (θετικά ή αρνητικά) η υπόθεση του διεθνούς στόπερ. Στη λίστα και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Τέλος στο… σίριαλ με τον Σωκράτη Φυτανίδη θέλουν να δώσουν στον Παναθηναϊκό και το θέμα θα τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) σύντομα.

Ο διεθνής στόπερ που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο είχε ζητήσει κάποιες μέρες προθεσμία για να δώσει την οριστική του απάντηση στο «τριφύλλι», θέλοντας να γνωρίζει τις προθέσεις της ομάδας του και μήπως προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

Οι «πράσινοι», όμως, δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμα τον 29χρονου παίκτη, ο οποίος είναι ενήμερος πως στον Παναθηναϊκού θέλουν να γνωρίζουν άμεσα τις αποφάσεις του.

Αν τελικά δεν υπάρχει συμφωνία με τον Φυτανίδη, οι «πράσινοι» έχουν ως εναλλακτική λύση τον Τάσο Αυλωνίτη του Πανιωνίου. Ο 23χρονος αμυντικός από τη Χαλκίδα έπαιξε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και άφησε καλές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο 33χρονος στόπερ αποχώρησε από την Βόλφσμπουργκ, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείεται αν είναι λογικές οι απαιτήσεις του, τότε ίσως υπάρχει επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην ομάδα.

Ξεκίνησαν διακοπές στην Παιανία

Οι διακοπές των παικτών του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν ουσιαστικά μετά το μπαράζ με την Ξάνθη. Τυπικά αρχίζουν από σήμερα το βράδυ, αφού το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της φετινής σεζόν, πιθανότητα υπό το βλέμμα του Αναστασίου και των συνεργατών του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρουσία του νέου τεχνικού επιτελείου και του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως αυτό θα συμβεί χωρίς την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Στο… πάνελ θα είναι οι Γιάννης Αλαφούζος και Βασίλης Κωνσταντίνου που θα παρουσιάσουν τους Γιάννη Αναστασσίου και τους συνεργάτες του Γιάννη Βονόρτα, Γιούσεφ Φος και Στιβ Ρούτερ αλλά και τον football manager Δημήτρη Σαραβάκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x