Ειδήσεις

«Τελικός με Ιταλία»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ τόνισε τη σημασία του αγώνα της Ισπανίας με την Ιταλία.

Η νίκη της Ισπανίας επί της Φινλανδίας ήταν… καλή, αλλά όχι αρκετή για να εξασφαλίσει σε αυτή την πρόκριση στα προημιτελικά. Το επισήμανε και ο Ρούντι Φερνάντεθ μετά το τέλος του ματς.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Φινλανδία άρχισε καλά στην επίθεση, αλλά όταν βελτιωθήκαμε στην άμυνά μας κυριαρχήσαμε και επικρατήσαμε με μεγάλη διαφορά. Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική και τώρα κοιτάμε την Ιταλία με στόχο τη νίκη για να προκριθούμε. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλοι μας θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα είναι ένας τελικός για μας. Η Ιταλία παίζει πολύ καλά, κυκλοφορεί την μπάλα, έχει καλούς σουτέρ… Προτιμώ όμως να κοιτάζω την ομάδα μας. Αν παίζουμε εμείς καλά, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μας κερδίσει», ανέφερε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Ισπανίας, Χουάν Ορένγκα, είπε: «Ξέραμε πως η Φινλανδία έχει καλούς σουτέρ και έχει κερδίσει ομάδες όπως η Ελλάδα, η Ρωσία και η Τουρκία. Έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί, στην αρχή δεν τα καταφέραμε, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στην άμυνα και την επίθεση. Όλοι οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x