Ισπανία

Τετ-α-τετ με Μέσι ο Λουίς Ενρίκε

Συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι, παρουσία και των άλλων αρχηγών της Μπαρτσελόνα, αναμένεται να έχει μέσα στην ημέρα ο Λουίς Ενρίκε.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για την Μπαρτσελόνα.

Για αυτό τον λόγο ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να συναντηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο προπονητικό κέντρο του καταλανικού συλλόγου για να συζητήσουν όλα τα θέματα που δημιουργούν αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα.

Άλλωστε, και για τους δύο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι το μέλλον τους – ίσως και σύντομα – να είναι μακριά από τους «μπλαουγκράνα».

Στις 11 πρωί (ώρα Ισπανίας) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Μπαρτσελόνα, η πρώτη μετά τη Δευτέρα, όπου δεν πήγε ο Μέσι, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή στον αγώνα με την Σοσιεδάδ που κόστισε μία ήττα στην ομάδα του.

Πάντως, υπάρχει μία πληροφορία που θέλει τον Μέσι και τον Ενρίκε να συζητούν παρουσία και των άλλων αρχηγών της ομάδας, Τσάβι, Ινιέστα και Μπουσκέτς.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x