Προορισμοί

Θέα + θέση = Θέαση στην Τράπεζα Διακοπτού

Ο ξενώνας Θέαση προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης μακριά από την πολυκοσμία και σας καλεί σε μια πραγματική εμπειρία διαμονής.

Ακόμα και να γυρίσεις όλη την Ελλάδα μια και δυο φορές, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα σου ξεφύγει. Πόσω μάλλον από ξενοδοχεία, μικρά και μεγάλα, που ορισμένα από αυτά είναι «κρυμμένα», προσφέροντας την ιδιαιτερότητα που χρειάζεται κάποιος, την ξεκούραση, την ηρεμία.

Ο ξενώνας θέαση, βρίσκεται στα μέρη μου, στην Ανατολική Αιγιάλεια, στην Αχαΐα, στην Τράπεζα που είναι ένα μικρό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα σε ολόκληρο τον Κορινθιακό κόλπο.

Ο ξενώνας που βρίσκεται σε έναν ελαιώνα, προσφέρει όλες τις ανέσεις μιας πολυτελούς διαμονής και οι άνθρωποί του γνωρίζουν όλα τα μυστικά της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας και της οικογενειακής θαλπωρής.

Το ποτό ή τον καφέ σας μπορείτε να τα απολαύσετε στο καθιστικό του ξενώνα, πλάι στο αναμμένο τζάκι κατά την διάρκεια του χειμώνα, με συντροφιά την άγρια ομορφιά του βουνού και της μαγευτικής θέας λίγο πριν ή μετά από μια γεμάτη μέρα εξορμήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x