WRC

Θέλει βάθρο ο Χιρβόνεν

Μία θέση στο βάθρο θέλει ο Μίκο Χιρβόνεν για να σπάσει το ρόδι κατά την επιστροφή του στη Ford.

Να είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα θέλει ο Μίκο Χιρβόνεν στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι που φιλοξενείται στην Πορτογαλία.

Ο Φινλανδός οδηγός της Ford δεν έχει καταφέρει να εκπροσωπήσει ακόμη την ομάδα του στο βάθρο, κάτι που θέλει να κάνει το συντομότερο δυνατόν. Όσον αφορά τον αγώνα στην Πορτογαλία ο Χιρβόνεν τόνισε πως πρέπει να κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικές επιλογές, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

«Τα πειράματα δεν συγχωρούνται. Και το πιο μικρό λάθος μπορεί να σου προκαλέσει μια στάση. Συνεπώς πρέπει να πάρεις τις καλύτερες επιλογές. Ο καιρός τα τελευταία χρόνια παίζει το ρόλο του, πραγματοποιείται σε στεγνές συνθήκες και υπάρχει αρκετή σκόνη, κάτι που είναι δύσκολο για τα ελαστικά», ήταν τα λόγια του Χιρβόνεν για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η αίσθηση για το Fiesta είναι γίνεται όλο και καλύτερο, ελπίζω να έχουμε έναν καθαρό αγώνα και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο Μεξικό. Θέλω να βρίσκομαι στη μάχη για την κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x