Ιταλία

Θέλει και Ταχτσίδη η Βερόνα

Πολύ πιθανό είναι να μεγαλώσει η ελληνική παροικία στην Ελλάδας Βερόνα, αφού στους Βαγγέλη Μόρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, είναι πιθανό να προστεθεί και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Τέσσερα χρόνια βρίσκεται στην Ιταλία ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ήδη έχει προλάβει να φορέσει τη φανέλα έξι ομάδων, οι οποίες ήταν κατά σειρά: Τσεζένα, Γκροσέτο, Βερόνα, Ρόμα, Κατάνια και Τορίνο. Η πιο «γεμάτη» σεζόν του διεθνή μέσου ήταν το 2011-12, όταν είχε 39 συμμετοχές και 3 τέρματα στη Βερόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής «Corriere», ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Μαντορλίνι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 23χρονου άσου, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στη Τζένοα. «Ελλάς, μια νέα αρχή. Ο Μαντορλίνι πιέζει για τον Ταχτσίδη» είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου, που αναφέρεται και στη νέα σεζόν, με αφορμή την προετοιμασία που αρχίζει σήμερα.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο προπονητής της Κάλιαρι, Ζντένεκ Τζέμαν, αλλά φαίνεται ότι ο ίδιος προτιμάει να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Και αν αυτό συμβεί, θα νοιώσει ακόμη πιο οικεία, αφού θα έχει συμπαίκτες τους Βαγγέλη Μόρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x