Αγγλία

Θέλει να «ξεφορτωθεί» Άντερσον η Γιουνάιτεντ

Τη διακοπή του συμβολαίου του Άντερσον σκέφτονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Διαζύγιο» με τον Άντερσον θέλουν να πάρουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκει ομάδα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο 26χρονος μέσος είναι ξένο σώμα στους «κόκκινους διαβόλους», όμως για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, θα πρέπει να του καταβάλουν ένα ποσό που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν ο Άντερσον αγωνίζεται ως δανεικός στη Φιορεντίνα, αλλά θεωρείται απίθανο οι «βιόλα» να προχωρήσουν στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x