Stoiximan Super League

Θέλει παραπάνω λεφτά για Φυτανίδη ο Ατρόμητος

Διαφορά στο οικονομικό προέκυψε, ύστερα από την πρώτη επαφή μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητου για Φυτανίδη. Θετικός για μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα εμφανίζεται ο έμπειρος στόπερ.

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως χρειάζεται οπωσδήποτε ο ΑΠΟΕΛ έναν στόπερ και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ατρόμητο.

Ο κυπριακός σύλλογος έκανε πρόταση σύμφωνα με το www.kerkida.net στους Περιστεριώτες, οι οποίοι ζητάνε κάτι παραπάνω, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που δίνουν οι μεν και αυτό που θέλουν οι δε.

Από την πλευρά του ο παίκτης έχει μιλήσει με Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου για να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται. Ο 29χρονος αμυντικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει αυτή η μεταγραφή, καθώς έχει καλές σχέσεις με τον Γιώργο Δώνη και πιστεύει πως υπάρχουν προοπτικές για διάκριση στον ΑΠΟΕΛ.

Επιπλέον, ο Φυτανίδης αν και έχει κάνει 13 συμμετοχές στη φετινή Superleague δεν είναι στάνταρ η παρουσία στη βασική ενδεκάδα, όπως τα περασμένα χρόνια, καθώς είτε καλύπτει το κενό του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, όταν αυτός δεν μπορεί να αγωνιστεί, είτε του Νάστου δεξί άκρο αυτής.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x