Stoiximan Super League

«Θέλουμε να τελειώσουμε άμεσα με Αμαλφιτανό»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του Μοργκάν Αμαλφιτανό, όπως δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο της παρουσίασης του Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής τον Βλάντιμιρ Βάις και στο περιθώριο της διαδικασίας ο Γιάννης Βρέντζος ρωτήθηκε για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ λοιπόν, επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ για τον Αμαλφιτανό καθώς πήραν αρνητική απάντηση στην πρώτη πρόταση που έκαναν, την ώρα που με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε ότι οι επαφές συνεχίζονται και ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, την ίδια ώρα, ο Ζοσέ Ανιγκό, τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, φέρεται να δήλωσε ότι η Μαρσέιγ τα έχει βρει με τον Αμαλφιτανό για την παραμονή του...

Τέλος, έγινε γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση των υπόλοιπων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, δηλαδή των Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x