Stoiximan Super League

Θέλουν Καραγκούνη μετά το Μουντιάλ

Να πείσουν τον Γιώργο Καραγκούνη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά το Μουντιάλ θέλουν οι «πράσινοι». Τι θα εισπράξουν από τους διεθνείς στο «τριφύλλι». Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστασίου.

Η μεγάλη επιστροφή δεν έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μπορεί όμως να γίνει αυτό που έρχεται. Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν πως θέλουν πολύ να φέρουν στην ομάδα τον Γιώργο Καραγκούνη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Θα είναι μία εξαιρετική κίνηση σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο, αλλά και θα δοθεί στον ηγέτη της Εθνικής η δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Νίκος Νταμπίζας αισιοδοξούν πως αυτό το καλοκαίρι θα καταφέρουν να πείσουν τον 36χρονο άσο να πει το μεγάλο «ναι».

Ένα καλό ποσό

Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 147.150 ευρώ εφόσον λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Καπίνο. Κάθε ομάδα δικαιούται από τη FIFA 2.180 ευρώ για κάθε μέρα που απασχολείται ένας παίκτης της, ενώ τα μισά προβλέπονται για δανεικούς όπως ο Κροάτης αμυντικός. Έτσι αν είναι παρόντες στη φάση των ομίλων αυτό το ποσό θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ θα αυξηθεί σε περίπτωση που προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Με δύο φορ κι αλλαγές

Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται σε αλλαγές στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κεκλεισμένων των θυρών «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Πράνιτς δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα έχοντας παίξει δύο σερί ενενηντάλεπτα με την Κροατία στα μπαράζ κόντρα στην Ισλανδία. Δεν αποκλείεται να ξεκουραστεί και ο Σίλντενφελντ, που δεν έπαιξε μεν αλλά ταλαιπωρήθηκε από τα ταξίδια, ενώ θα διαπιστωθεί η ετοιμότητα των Ελλήνων διεθνών (Καπίνο, Ρισβάνη, Τριανταφυλλόπουλου, Λαγού και Καρέλη).

Ελλείψει του τιμωρημένου και τραυματία Κλωναρίδη, ο Φιγκερόα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και να αποτελέσει ξανά τον παρτενέρ του Μπεργκ. Τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να διατηρήσει ο Αμπεΐντ, ενώ σε αυτή λογικά θα είναι και ο Μαρινάκης ως δεξί μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x