Stoiximan Super League

«Θέμα» ο Δημούτσος, έρχεται ο Αγκουαζί

Χωρίς τον Ελίνι Δημούτσο (θα ακολουθήσει θεραπεία), αλλά και όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό, ξεκίνησε τις προπονήσεις του ο Ατρόμητος. Τετάρτη (17/9) ενσωματώνεται και ο Λοράν Αγκουαζί.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο η εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (0-0) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στον ΟΦΗ.

Απόντες από την σημερινή (15/9) πρωινή προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου, ήταν φυσικά όσοι αγωνίστηκαν στην Κυριακάτικη (14/9) αναμέτρηση, αλλά και ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δεν έκανε αποθεραπεία.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον σύλλογο του Αγρινίου και η ακτινογραφία που «έβγαλε», έδειξε αιμάτωμα στην περόνη. Αύριο (16/9) θα κάνει θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Όσον αφορά όλους του άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, ενώ την Τετάρτη (17/9) θα προστεθεί ακόμη μια επιλογή στο ρόστερ του Έλληνα τεχνικού, καθώς θα ξεκινήσει κανονικά της προπονήσεις ο νεοαποκτηθείς, Λοράν Αγκουαζί που φτάνει αύριο Αθήνα.

Προ της προγραμματισμένης πρωινής προπόνησης για αύριο, ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει νωρίτερα την επίσημη φωτογράφισή του για τη νέα περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x