Μοτοσικλέτα

Θρήνος: Πέθανε ο αναβάτης Ντιπασκιέ

O Ελβετός αναβάτης Τζέισον Ντιπασκιέ, υπέκυψε στα τραύματα που αποκόμισε σε δυστύχημα που είχε κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών για το ιταλικό Grand Prix του Moto 3.

Θρήνος στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Τζέισον Ντιπασκιέ υπέκυψε στα βαριά τραύματα που αποκόμισε χθες σε δυστύχημα που είχε κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών για το ιταλικό Grand Prix του Moto 3.

Ο Ελβετός αναβάτης «έσβησε» σήμερα (30/5) σε ηλικία μόλις 19 ετών στο νοσοκομείο «Carregi» της Φλωρεντίας, όπου διεκομίσθη εχθές (29/5).

«Παρά τις προσπάθειες της ιατρικής ομάδας και όλων εκείνων, οι οποίοι συνέχεια φρόντιζαν τον Ελβετό οδηγό, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι ο Ντιπασκιέ υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματα του», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο εκλιπών υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα για αγγειακό πρόβλημα. Παρέμεινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπεία σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά η σοβαρή εγκεφαλική βλάβη που υπέστη αποδείχθηκε μοιραία.

Ο νεαρός αναβάτης συγκρούστηκε με τουλάχιστον μια μοτοσικλέτα, πριν πέσει στην πίστα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρωί της Κυριακής (30/5) και κατά την διάρκεια της «προθέρμανσης» της κατηγορίας Moto 3, οι αναβάτες φορούσαν αυτοκόλλητα υπέρ του Ελβετού, στον οποίο ο Γάλλος, Φαμπιό Κουαρταράρο, αφιέρωσε την pole position που εξασφάλισε στο MotoGP.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x