Μπάμπης Χριστόγλου

Θρύλε μπορείς να ξανα-προκριθείς!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την νίκη επί της Άντερλεχτ.

Πολύς κόσμος γλίτωσε το εγκεφαλικό στο τσακ. Όσα είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο θα αργήσουμε να τα ξεχάσουμε. Αντί να γράψει το κοντέρ έξι, εφτά, παραλίγο να μας βγει η ψυχή, γιατί ο Σαβιόλα και ο Βάις έχασαν τα πέναλτι.

Αντί να έχει «καθαρίσει» το ματσάκι από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε την Άντερλεχτ με εννέα παίκτες να βγαίνει στην επίθεση ψάχνοντας την ισοφάριση. Συγχαρητήρια στους Βέλγους που παίξανε για την τιμή και την υπόληψή τους.

Τα πέναλτι πεντακάθαρα. Πως αλλιώς να σταματήσουν τα μπουκαρίσματα του Βάις και του Κάμπελ. Καθαρά πέναλτι, καθαρές αποβολές. Μόνο που αν τα έδινε Έλληνας διαιτητής στον Ολυμπιακό, θα είχαμε τη «Δίκη» τρεις φορές την εβδομάδα για να «καταδικαστεί» το «παρασκήνιο».

Μεγάλη εμφάνιση από τον Σαβιόλα που έδειξε την κλάση του και έβγαλε τα λεφτά του. Τέτοιους παίκτες τους θες για τέτοια ματς. Φαντάζομαι κάπου εδώ θα σταματήσει η όποια κριτική για τον Αργεντινό. Η πρόκριση είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που εξασφαλίζει για τα επόμενα χρόνια την απευθείας συμμετοχή του πρωταθλητή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Θρύλος συνεχίζει. Τώρα θα πέσει πάνω στα μεγαθήρια, αλλά ίσως έχει έρθει η στιγμή να φύγει η κατάρα του Κόντε. Οι λίγο παλιότεροι δεν θα δυσκολευτούν να καταλάβουν. Ο Ολυμπιακός κρατά ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχασε δύο πέναλτι, πέτυχε δύο γκολάρες με τον Σαβιόλα και ράγισε καρδιές.

Τρέλανέ μας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x