sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Έτσι «αλώνει» ο Ολυμπιακός! (video)

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ήταν... επική. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός φεύγει θριαμβευτής από κάποιο ευρωπαϊκό γήπεδο. Το sport-fm.gr θυμάται τα «θρυλικά» διπλά.

Ο Ολυμπιακός στο «Emirates» έγραψε μια ένδοξη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Φορώντας το καλό ευρωπαϊκό του «κοστούμι» έριξε την Άρσεναλ στο καναβάτσο, πετυχαίνοντας την έκτη εκτός έδρας νίκη του, στο Champions League.

Πάντως, η... κόκκινη ανάπτυξη, έχει ξεκινήσει κυρίως από τη σεζόν 2007-2008, με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν σε αυτό το διάστημα και τα έξι «διπλά» τους.

Βέρντερ Βρέμης – Ολυμπιακός 1-3 (3/10/2007)

Μετά από 31 προσπάθειες, έσπασε η... γκαντεμιά. Στις 3 Οκτωβρίου του 2007, στη Βρέμη, ο Ολυμπιακός θα πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν το πρώτο και...καλύτερο, μέχρι το επόμενο, με σκόρερ τότε τους, Στολτίδη, Πατσατζόγλου και Κοβάσεβιτς.



Λάτσιο - Ολυμπιακός 1-2 (28/11/2007)

Μετά το «παρθενικό» διπλό στη Βρέμη, τα πράγματα άλλαξαν. Κάποιες μέρες αργότερα στη Ρώμη, απέναντι στη Λάτσιο θα εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς, είχαν απαντήσεις στο γκολ του Πάντεφ, και ανέτρεψαν τα πάντα.



Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 0-1 (23-11-2011)

Χάρη στο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, ο Ολυμπιακός θα πετύχει ακόμα ένα διπλό στην ευρωπαϊκή ιστορία του.

Μονπελιέ – Ολυμπιακός 1-2 (24/10/2012)

Και πάλι σε γαλλικά εδάφη, όπως είχε κάνει σχεδόν πριν από ένα χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν το τέταρτο ευρωπαϊκό διπλό τους, με αντίπαλο τη δυνατή τότε Μονεπελιέ. Πρωταγωνιστής ο Μήτρογλου που χάρισε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα ο Τοροσίδης, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Σαρμπονιέ.

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός 0-3 (2/10/2013)

Ένα σπουδαίο και εκκωφαντικό «διπλό» μέχρι το χθεσινό, καταγράφηκε πριν από περίπου δύο σεζόν. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Μήτρογλου βρήκε δίχτυα τρεις φορές και χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x