Πόλο

Θρυλικό νταμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πάτησε (16-4) τον Νηρέα Χαλανδρίου στον τελικό του Κυπέλλου και έφτασαν σε αήττητο νταμπλ.

Το σήκωσε κι αυτό ο Ολυμπιακός.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν 16-4 του Νηρέα Χαλανδρίου και κατάκτησαν το Κύπελλο, το οποίο είναι το δεύτερο της ιστορίας τους, φτάνοντας στο (αήττητο) νταμπλ, που είναι επίσης το δεύτερό τους (2018, 2020).

MVP του Final-4 αναδείχθηκε από τους δημοσιογράφους η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία σημείωσε έξι γκολ συνολικά και τρία στον τελικό, όπως και η Β. Πλευρίτου, ενώ κορυφαία τερματοφύλακας η Χρυσή Διαμαντοπούλου, επίσης του Ολυμπιακού.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν χρίζει κριτικής, αφού ο Νηρέας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί ανταγωνιστικός και να κοντράρει τις «ερυθρόλευκες» που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για πρώτη φορά είκοσι λεπτά μετά το ξεκίνημα του αγώνα.



Ολυμπιακός - Νηρέας Χαλανδρίου 16-4

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 5-1, 4-3

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Κρίστμας, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Σιούτη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Φουντωτού, Χαλδαίου 1, Δουρέκα

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ε., Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Παναγιότι, Κοβάτσεβιτς Σ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x