TV

Τι θα δούμε σήμερα στο Dot.

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την ομάδα της εκπομπής ακούμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μαθαίνουμε μυστικά μόδας και ομορφιάς, μαγειρεύουμε νόστιμες συνταγές, μπαίνουμε στον κόσμο του internet και των social media και διασκεδάζουμε με εναλλακτικούς τρόπους.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, καλεσμένη του Dot. είναι η Νατάσα Καλογρίδη. Μιλά για τη νέα μορφή που έχει πάρει η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και εξηγεί τι ήταν αυτό που την έκανε να θέλει να είναι μαζί του. Αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα της που σημάδεψε τη ζωή της όταν ήταν μόλις έξι ετών και για τη σχέση με τον αδερφό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη και τον θαυμασμό που νιώθει γι’ αυτόν. Τέλος, εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τη νέα πραγματικότητα με την πανδημία.

Ακόμη:

Η Δανάη Λουκάκη από τις "Άγριες Μέλισσες" μιλά για το μυστικό της ομορφιάς της.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει λαχταριστούς λουκουμάδες με τυρί και μέλι και ο Γιάννης Αποστολάκης τυροπιτάκια με μπεσαμέλ και μαρμελάδα ντομάτας.

Ο διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου εξηγεί για το μυστικό της σωστής διατροφής που κρύβεται στο dna μας.

Και, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα στον αγώνα κατά του aids, βλέπουμε 40 διάσημους Έλληνες που πέρασαν από το βιντεοκλίπ των Onirama.



DOT.Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x