Γενικά

Ενατη θέση για την Γκαϊντατζή στο Euro Mini Champs πινγκ πονγκ

Την τιμητική ένατη θέση κατέκτησε τελικά η Λεμονιά Γκαϊντατζή στην κατηγορία παγκορασίδων 12 ετών στο 15ο "Euro Mini Champs" πινγκ πονγκ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Σιλτιγχάιμ.

Παίζοντας για τις θέσεις 9-16, η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων είχε μόνο επιτυχίες και κατετάγη ένατη, όπως ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι στην κατηγορία έως 11 ετών του αντίστοιχου τουρνουά.

Τελείωσε την προσπάθειά της με δέκα νίκες και μία ήττα, απολογισμός πολύ σημαντικός όταν, μάλιστα, μιλάμε για διοργάνωση πανευρωπαϊκού χαρακτήρα.

Για τον ίδιο λόγο, ήταν πολλά τα οφέλη και από την αξιόλογη αγωνιστική παρουσία και από τη συνολική εμπειρία για τα άλλα δύο 12χρονα παιδιά της αποστολής, τον Κωνσταντίνο Μηλικούδη και τη Ζωή Καζάκου.

Ο αθλητής της Φιλίας Ορεστιάδας κατέλαβε τη 13η θέση στους αγώνες «παρηγοριάς», ενώ η αθλήτρια του Ο.Α Χανίων υπολογίστηκε στη 17η θέση του δικού της consolation.

Στα κορίτσια, η Γκαϊντατζή μετά τη μοναδική της ήττα το βράδυ του Σαββάτου αγωνίστηκε την Κυριακή για τις θέσεις 9-16. Το πρωί ξεπέρασε τη Γαλλίδα Μπρίντα Παβάντε με 3-1 σετ (12-10, 5-11, 11-9, 11-7), αργότερα την Ουγγαρέζα Έβελιν Μίλερ με 3-0 (15-13, 12-10, 11-2) και τέλος τη Ρωσίδα Άννα Μπούρτσεβα με 3-1 (11-9, 4-11, 11-8, 14-12) για να τερματίσει πρώτη στο μίνι ταμπλό.

Η Καζάκου δεν είχε αγώνες στην τελευταία μέρα. Με την ήττα, που είχε υποστεί στον πρώτο γύρο του ταμπλό «παρηγοριάς» των «32», υπολογίστηκε στη 17η θέση μαζί με άλλες αθλήτριες που αποκλείστηκαν στην ίδια φάση.

Τέλος, στους παμπαίδες 12 ετών ο Μηλικούδης ολοκλήρωσε με ματς για το ταμπλό της «παρηγοριάς». Στους «32», νίκησε τον Γάλλο Λούκας Λερόι Στελέα με 3-1 σετ κι αργότερα έχασε με 3-1 από τον Ελβετό Νόε Κέους, που πήρε τελικά την πρώτη θέση.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων πήγε στις θέσεις 9-16 κι έχασε αρχικά με 3-0 σετ από τον Αμερικανό Τζα Αγιάν. Στη συνέχεια, νίκησε τον Ουκρανό Μικάιλο Λόβκα με 3-1σετ και στο τελευταίο ματς κατάταξης τον Σλοβάκο Μάτους Κίραλι με το ίδιο σκορ και τερμάτισε 13ος στο συγκεκριμένο ταμπλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x