Δελτία Τύπου

Την Κυριακή (19/1) το 9ο κύπελλο Βριλησσίων

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Βριλησσίων, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο της περιοχής αγώνες Ξιφασκίας-Σπάθης.

Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων, διοργανώνει για ένατη χρονιά, τους αγώνες «ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2020» στο άθλημα της Ξιφασκίας-Σπάθης, με τη συνεργασία του Δήμου Βριλησσίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (τέρμα οδού Κισσάβου), την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στις κατηγορίες Παμπαίδων (Έναρξη 9:00πμ), Ακαδημιών (Έναρξη 13:00μμ) και Παγκορασίδων (Έναρξη 15:00μμ). Τους αγώνες θα τιμήσουν με την ενεργό συμμετοχή τους, οι υψηλών διακρίσεων, σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμιους Αγώνες, αθλητές ξιφασκίας με αμαξίδιο, κκ. Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης, οι οποίοι θα συναγωνιστούν με αθλητές της διοργάνωσης σε αγώνα επίδειξης.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν σωματεία απ’ όλη την επικράτεια, με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 4 έως 13 ετών σε κατηγορίες, και θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρότερους αθλητές να αποκτήσουν εμπειρίες και να γνωρίσουν αθλητές υψηλών επιδόσεων και διακρίσεων σε διεθνείς συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x