Stoiximan Super League

Την Κυριακή τα εισιτήρια του Αστέρα

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή, 15/12) θα μπορούν οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης να προμηθευτούν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο.

Την Κυριακή (15/12) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της 15ης αγωνιστικής στην οποία ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (15/12, 17:15).

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα κοστίζουν δέκα ευρώ για τη θύρα 2 και 15 για τις υπόλοιπες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Εισιτήρια για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ Πανιώνιος, θα διατίθενται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 από τις 1.00 μ.μ. έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Στη Θύρα 2, εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών, Φοιτητικών, Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.
Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.
Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x