Δελτία Τύπου

Την Κυριακή των Βαΐων τρέχουμε στην Καλλιθέα!

Την 1 Απριλίου 2018, διεξάγεται το Kallithea Run με διαδρομές των 5 Km και 10 Km στην κεντρική λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου, για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου 2018, λάβετε θέσεις στον πιο πετυχημένο αγώνα που προσφέρεται για ατομικά ρεκόρ και διεξάγεται στην κεντρική λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου, της Καλλιθέας, για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Το Kallithea Run συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο αγώνας Φέτος έγινε κι επίσημα Διεθνής αφού «αδελφοποιήθηκε» με το Grand Prix των 10k της Πράγας, αγώνα ο οποίος έχει το Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, IAAF. Στην εκκίνηση της φετινής διοργάνωσης θα δώσει το παρόν ως V.I.P επίσημη καλεσμένη δρομέας, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5χλμ και 10χλμ. και υπουργός αθλητισμού στη χώρα της, Ρουμάνα, Gabriela Szabo .

Οι διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF.

Ακόμα δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν ή το προτιμούν να συμμετέχουν σε ομάδες των τεσσάρων δημιουργώντας έτσι τη δική τους ομάδα και μπορούν να «μοιραστούν» τη διαδρομή των 10χλμ τρέχοντας από 2,5χλμ κάθε δρομέας! Καινοτομία αποτελεί το γεγονός πως για πρώτη φορά σε δρομικό αγώνα θα ανακοινωθεί κατάταξη κι απονομές ανά κατηγορία επαγγέλματος!!!

Πληροφορίες-εγγραφές : www.kallithearun.gr FB page: Kallithea Run

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x