Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το VAR ήρθε για να μείνει! Ας δούμε πως θα το βελτιώσουν!

Κάποτε όταν άρχισαν να κινούνται τα πρώτα τραίνα, ο κόσμος περπατούσε πάνω στις γραμμές για να βρει την επόμενη πόλη και είχαμε πολλά δυστυχήματα!

Κάποτε όταν άρχισαν να κινούνται τα πρώτα τραίνα, ο κόσμος περπατούσε πάνω στις γραμμές για να βρει την επόμενη πόλη και είχαμε πολλά δυστυχήματα! Κανείς δεν φώναξε να σταματήσουμε τα τρένα, απλά μάθαμε στον κόσμο να μην περπατάει στις γραμμές! Το ίδιο θα γίνει κάποια στιγμή και με το VAR.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η γκρίνια που είναι άλλωστε συνδεδεμένη με την ανθρώπινη φύση, έχει ξεκινήσει στην Αγγλία λόγω της χρησιμοποίησης του VAR ωστόσο ο κόσμος πάει προς το μέλλον και είκοσι χρόνια μέσα στο νέο Millenium είναι τουλάχιστον αστείο, να γίνεται συζήτηση στον 21ο αιώνα εάν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιείται τεχνολογική βοήθεια στους διαιτητές.

Ειδικά στο αγγλικό πρωτάθλημα όλες μέχρι τώρα αποφάσεις ήταν απόλυτα σωστές και σύμφωνα με τον κανονισμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές! Εάν σε κάποιους αρέσει ο κανονισμός με το χέρι που είναι καινούργιος, είναι μια άλλη συζήτηση, αλλά αυτό που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει είναι πως η τεχνολογική υποστήριξη ήρθε για να δώσει στον διαιτητή και στους βοηθούς ένα χέρι βοηθείας για να μπορούν να αντιληφθούν τα πράγματα που δεν υπάρχει περίπτωση να το πιάσει το ανθρώπινο μάτι!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x