Μπάμπης Χριστόγλου

Το VAR σας μάρανε

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr για το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Δηλαδή, ρε μάγκες, γιατί τους βάλαμε αυτούς τους περίεργους τύπους μπροστά από τις οθόνες; Αν δεν μπορούν να δουν φάσεις σαν την κλωτσιά του Ελ Καντουρί στον Ποντένσε πρέπει να τους στείλουμε στον οφθαλμίατρο.

Μιλάμε για το 49’, μιλάμε για ένα ημίχρονο κατηφορικό, μιλάμε για μια πλήρη επικράτηση του Ολυμπιακού που αν είχε πάρει αυτό που του άξιζε και ισοφάριζε από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, σήμερα η κατάσταση στην κορυφή θα ήταν διαφορετική.

Είπαμε, όμως… Και δεν έχουν πρόβλημα με την όραση. Δεν θέλουν να τις δουν αυτές τις φάσεις. Και ο άλλος, ο περίεργος, όμως, μέσα στο γήπεδο την έκανε τη δουλειά του.

Πρώτα κλείνει τα μάτια σε δεύτερη κίτρινη στον Μπίσεσβαρ για χέρι αν και δίνει το φάουλ και στη συνέχεια κόβει σφυρίζοντας τέσσερις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού. Άσε το πλεονέκτημα ρε μπαγλαμά…

Πάμε και στην μπάλα, τώρα… Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος τη φόρα που του δίνει το γήπεδο. Κράτησε την μπάλα, πίεσε κυρίως από τα πλάγια, έφτασε κοντά στην περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος την τύχη του για ένα ακόμα παιχνίδι, βάζει ένα κρύο γκολ και η εικόνα αλλάζει.

Για να ξαναμπεί σε ρόλο αφεντικού ο Ολυμπιακός έπρεπε να αλλάξει ο Μαρτίνς τη σαχλαμάρα με τον Μασούρα.

Από το 40’ και μετά, με την παρουσία του Σουντανί κοντά στον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός αρχίζει να κάνει μπούλινγκ στον ΠΑΟΚ.

Αλλάζει και τον αρνητικό Μπουχαλάκη που «σκότωσε» αρκετές επιθέσεις του Ολυμπιακού και το σκηνικό της ανατροπής είχε στηθεί.

Ο Ολυμπιακός άφησε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο κομπάρσου για ένα ολόκληρο ημίχρονο, τον πίεσε πολύ, ισοφάρισε και θα μπορούσε να είχε πάρει όλο το ματς αν τον βοηθούσε και λίγο η τύχη ή οι μπαγλαμάδες είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους.

Γράφει, όμως, το κοντέρ. Και κάποια στιγμή όλα αυτά που γίνονται θα επιστρέψουν από την ανάποδη. Κάπου θα στερέψει η τύχη και θα βρεθεί ακάλυπτος στο ξέφωτο ο ΠΑΟΚ.

Κι εκεί δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο θεός του VAR. Μέχρι τότε, όμως, να πούμε κι αυτό. Ας σταματήσει ο Μάρτινς να διορθώνει τα λάθη του μέσα στο ματς. Ας το κάνει πριν αυτά αρχίσουν…

Παρακολουθήστε το καινούργιο βίντεο του BAM TV για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και δείτε πώς σχολίασε ο Μπάμπης Χριστόγλου την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x