Αγγλία

Το αφήνει ανοιχτό ο Βενγκέρ

Την άποψη ότι η Άρσεναλ δεν βρίσκεται σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την ενίσχυση της άμυνάς της εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, αλλά δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει προσθήκη.

Ρεπορτάζ που αφορούν το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά προκύπτουν καθημερινά στην Αγγλία, αλλά σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι δεν «καίγεται» να πάρει κάποιον στόπερ.

Ο Αλσατός τεχνικός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, καθώς οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο την … για τη 2η αγωνιστική της Premier League, και οι Βρετανοί συνάδελφοι στάθηκαν στην παραπάνω υπόθεση.

Πάντως, μπορεί έδειξε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα κεντρικού αμυντικού, αλλά υπογράμμισε πως αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, τότε θα την εξετάσουν προσεκτικά μαζί με τους συνεργάτες του.

«Δεν είμαστε αρνητικοί σε αυτό. Είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί στη μεταγραφική περίοδο. Δεν είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να ενισχύσουμε τον κέντρο της άμυνάς. Αν προκύψει κάποια περίπτωση, τότε θα το συζητήσουμε», ήταν η απάντηση του 65χρονου προπονητή στην ερώτηση για το αν θα αποκτηθεί στόπερ.

Στη συνέχεια, ο Βενγκέρ μίλησε και για τον Τζόελ Κάμπελ, υποστήριξε: «Θα πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν είχαμε πρόταση να πουλήσουμε ή να δώσουμε κάποιον άλλο παίκτη μας μετά τον Βερμάελεν».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x