Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Champions League: Μπορεί να μην είναι τόσο ανοιχτό το τραπέζι, δεν εμποδίζει όμως…

Απόψε με το παιχνίδι Λίβερπουλ - Μίλαν μεταδίδω ένα ματς του Champions League για την ελληνική τηλεόραση για 28η σεζόν από τις 30 που έχουν προηγηθεί!

Σε αυτό το ταξίδι των σχεδόν 800 μεταδόσεων για αυτή τη διοργάνωση, κρατάω το πόσο άλλαξαν τα πάντα από την ώρα που η UEFA πήρε την απόφαση να κάνει το τεράστιο λίφτινγκ του 1992 το οποίο και άλλαξε όλο το ποδόσφαιρο και όχι μόνο το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης!

Αυτό το μαγικό τραγούδι που είναι τόσο αναγνωρίσιμο, θα ηχήσει από το Τιρασπόλ έως το Μάλμε από το Κιέβο ως τη Βέρνη, τη Βαρκελώνη, το Μιλάνο, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, τη Μαδρίτη και το Μπριζ αυτό το διήμερο! Για έναν σύλλογο όπως η Μάλμε για παράδειγμα, που έφτασε κάποτε στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης το 1979, ακόμη και η πρόκριση στο Champions League είναι πλέον όνειρο. Εδώ έγινε απαγορευμένος καρπός τόσα χρόνια και για την Μίλαν, τη δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης! Οι Μιλανέζοι αυτόν τον ύμνο θα τον ακούσουν απόψε για πρώτη φορά σε οκτώ σεζόν και θα νιώθουν ξεχωριστοί. Κάνουν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους την Τετάρτη στο Άνφιλντ, σε ένα έδαφος όπου κάθε ευρωπαϊκή βραδιά μοιάζει με γιορτή. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x